Mișcarea Populară – mai bine pentru România

 

Mișcarea Populară a trecut din data de 24 octombrie la un nou nivel, într-o nouă etapă.

Am pregătit cu răbdare, am construit cu migală un proiect politic care acum îşi propune să fie platforma  politică în care să se regăsească toţi cei care îşi doresc să spună Da-România este a mea.

Suntem un partid tânăr, un partid dinamic, compus în mare parte din oameni care nu au mai făcut politică, oameni care au venit alături de noi din dorința sinceră de a aduce o schimbare în bine pentru România. Ne identificăm efectiv cu ideea de ,,Mișcare Populară”.

Pe de altă parte intrarea în rândurile noastre și alegerea ca președinte a lui Traian Băsescu reprezintă un impuls extraordinar pentru noi. S-a simțit la nivelul întregii țări că Traian Băsescu se bucură de o mare simpatie în rândul oamenilor: au fost destul de mulți cei care s-au alăturat Mișcării Populare după intrarea lui Traian Băsescu în partid și după alegerea lui ca președinte.

Sunt bucuros să pot continua lupta mea în Mișcarea Populară ca vicepreședinte la nivel național și președinte la nivelul județului Alba. Avem o echipă frumoasă la nivel național dar și la nivelul județului Alba. Sunt convins că vom avea realizări deosebite împreună.

Folosesc acest prilej pentru a le transmite tuturor celor care se regăsesc în principiile Mișcării Populare să vină alături de noi. Îi așteptăm în rândurile Mișcării Populare pe toți cei care au rămas băsiști, pe toți cei care au rămas fideli lui Traian Băsescu. Veniți să luptăm pentru o Românie curată, o Românie frumoasă așa cum ne dorim cu toții.      

  Preşedinte MP Alba,

Deputat Clement Negruţ