Traian Băsescu: România sfâşiată de hienele din PSD

 

Traian Băsescu: „România sfâşiată de hienele din PSD
PSD este incapabil de guvernare instituţională şi a devenit un risc, inclusiv de securitate, pentru România. Ţara este azi aruncată în criză politică şi totală decredibilizare .
Premierul Mihai Tudose, îi cere public ministrului internelor să demisioneze, dar nu-şi asumă soluţia instituţională, corectă şi constituţională prin care să ceară Preşedintelui României revocarea ministrului.
Ministrul de la interne, doamna Carmen Dan, îi răspunde public premierului că nu demisionează pentru că a fost numită de partid. Ridicol răspuns, pentru că instituţional a fost propusă pe lista guvernului de premier, votată de parlament şi numită prin decret de Preşedintele României urmare a depunerii jurământului. Aşa scrie în Constituţie.
Pe fondul disputei dintre Primul Ministru şi Ministrul de Interne, Constituţia României este făcută pulbere, iar Statul Român se face ţăndări, arătând ca un stat fără regului de guvernare, cu un premier fără autoritate asupra membrilor guvernului, cu un guvern împărţit pe găşti.
După episodul Grindeanu, la doar câteva luni, PSD-ul lui Dragnea dă o nouă probă că este incapabil pentru guvernare.
Oricum şi din interior şi din exterior, România arată ca o ţară sfâşiată de interesele găştilor din PSD.
PSD a devenit un risc pentru România, inclusiv un risc de securitate.