Thedor Paleologu are un mesaj acid pentru Viorica Dăncilă și Dan Barna: ‘Parcă văd lumea cu mai mult optimism, când îi știu pe amândoi în America’

Theodor Paleologu a postat un mesaj ironic, pe pagina personală de Facebook, la adresa contracandidaților la Președinție, Viorica Dăncilă și Dan Barna, care se pregătesc să plece în Statele Unite. Paleologu le urează celor doi, drum bun și o ședere prelungită, afirmând că de rămânând departe de țară, aceștia vor face mult bine României.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

„Țin să urez drum bun doamnei Dăncilă și domnului Barna, care pleacă în acest weekend peste Ocean. Sînt convins că vor contribui în mod hotărîtor la impulsionarea relațiilor bilaterale pe plan politic, diplomatic, militar, comercial, științific și cultural. Mai mult, cred cu tărie că vor genera soluții pentru marile probleme cu care se confruntă omenirea. Ar fi de dorit chiar să-și prelungească șederea în Statele Unite. De acolo pot face foarte multe lucruri pentru binele nostru al tuturor. Parcă văd lumea cu mai mult optimism, cînd îi știu pe amîndoi în America”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

Citeste aici articol original: STIRIPESURSE.RO - Ştiri