Theodor Paleologu, mesaj plin de ironie la adresa lui Dan Barna: „Și el luptă pentru noi în State, la fel ca Viorica Dăncilă”

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a publicat pe Facebook un mesaj plin de ironie pe Facebook la adresa liderului USR, Dan Barna în contextul deplasării acestuia în SUA.

“Nu doar Viorica Dăncilă, ci și Dan Barna luptă pentru noi în Statele Unite. Eforturile lor sînt complementare: doamna Dăncilă lucrează la bază, domnul Barna activează în anticamere. Amîndoi au dreptate. Doamna Dăncilă l-a asimilat pe Alexis de Tocqueville („De la démocratie en Amérique”), domnul Barna l-a meditat pe Carl Schmitt („Dialoguri despre putere și accesul la deținătorul puterii”). E foarte important că avem pe cineva care să se poată insinua în anticamerele puterii imperiale”, este mesajul publicat pe Facebook de Theodor Paleologu.

Acesta a reacționat astfel la postarea preşedintelui USR care a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a avut o întrevedere cu Matthew G. Boyse, adjunctul asistentului secretarului de stat pentru Afaceri Europene. Boyse este adjunctul şefului Biroului pentru Afaceri Europene, care la rândul său este subordonat subsecretarului de stat pentru Afaceri Politice, a treia poziţie în Departamentul de Stat.

Dan Barna a făcut acest anunț, la scurt timp după ce Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu primarul oralului Jersey City, Steven Fulop.

Citeste aici articol original: Ultimele articole - B1.ro