PMP cere cere înființarea unei comisii de anchetă în cazul TAROM

Vicepreședintele PMP, deputatul Petru Movilă a declarat, marți, că a depus, la Biroul Permanent, o solicitare pentru înființarea unei comisii de anchetă în cazul TAROM, pentru a clarifica dacă a fost vorba despre un joc politic. Solicitarea a fost semnată și de membri ai PNL și USR,

„La inițiativa PMP, a fost depusă, la Biroul Permanent, o solicitare pentru înființarea comisiei de anchetă legată de evenimentele de la TAROM. Solicitarea este susținută prin semnături și de colegi parlamentari de la PNL și USR. Am solicitat acest lucru pentru a clarifica ceea ce s-a întâmplat în compania TAROM sau în jurul acesteia, pe disputa de afirmații dintre ministrul Răzvan Cuc și doamna președinte al Consiliului de administrație Mezei.

Comisia urmărește două lucruri, acela de a clarifica dacă ministrul Cuc și Mezei au făcut jocuri politice în scopul ca parlamentarii să nu ajungă la moțiunea de cenzură, iar al doilea, să vedem cum este afectată compania TAROM, pentru că nu aduce decât prejudicii de încredere, de imagine, și costuri economice în funcționarea companiei,” a declarat Petru Movilă, marți.