Tomac: Toate măsurile pe care le vom propune în următoarea perioadă sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul

Partidul Mişcarea Populară nu este în război politic cu nimeni, iar toate măsurile pe care le propune sunt soluţii de susţinere a Guvernului şi nu de criticare a lui, singurul inamic fiind epidemia de coronavirus, a declarat marţi preşedintele PMP, Eugen Tomac, în deschiderea şedinţei online a Consiliului Executiv Naţional al partidului.

„Începând de ieri, România a intrat în zona de ţară cu profil galben, deci suntem în zonă de risc pentru că avem peste 500 de cazuri confirmate oficial. Este important să înţelegem un lucru esenţial: nu suntem în război politic cu nimeni. Toate măsurile pe care le vom propune în următoarea perioadă sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul, statul, nicidecum să-l criticăm. Nu există decât un singur inamic la ora actuală – coronavirus”, a arătat Tomac.

Liderul PMP a făcut referire la persoanele ”inconştiente”, care refuză să stea în casă.

„Sunt câteva milioane de români care au înţeles mesajul societăţii: stăm în casă. Dar câteva milioane de români sunt indiferenţi, inconştienţi, iresponsabili şi pe aceştia trebuie să-i băgăm cu forţa în casă. Nu există dublu standard, unii sunt deştepţi şi alţii sunt mai slabi de înger şi stau în casă”, a afirmat liderul PMP.

AGERPRES/