Diaspora pe lista PMP

Toate cele 6 locuri ale PMP din circumscripția Diaspora vor fi ocupate de românii dinafara granițelor țării

IMG-20160925-WA0015Partidul Mişcarea Populară a lansat invitaţia reprezentanţilor românilor de peste hotare de a candida la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016 pe toate cele 6 locuri destinate diasporei şi românilor din vecinătatea ţării. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Consiliului Executiv Naţional din 6 septembrie, desfăşurată la Bucureşti.

Astfel, orice cetăţean român care locuieşte peste hotare se poate înscrie în această competiţie. Procedura a fost elaborată cu respectarea principiilor unei selecţii democratice şi corecte.
Pentru a obţine nominalizarea, candidatul va îndeplini 3 condiţii esenţiale:
1. Va fi sau va deveni membru al PMP şi îşi va asuma linia politică a PMP, partid de dreapta, membru al PPE, promotor al Unirii României cu R. Moldova.

2. Va elabora un proiect politic destinat românilor de peste hotare, cu soluţii concrete care urmează a fi promovate şi implementate în calitatea ulterioară de deputat sau senator PMP în Parlamentul României.

3. Îşi va crea o echipă de campanie formată din minimum 20 de membri.

Începând de astăzi, 7 septembrie, şi până la data de 27 septembrie, campania de selecţie a candidaţilor este deschisă.

Pentru alte detalii referitoare la procedura ulterioară, candidaţii vor transmite un email la adresa: pmpalegeri2016@gmail.com.