Argumentele PMP la consultările cu președintele Iohannis

Traian Băsescu:
„Argumentele PMP la consultările cu președintele Iohannis pentru a dovedi că PSD-ul, este INAPT PENTRU GUVERNARE şi trebuie trimis în opoziţie.
Romania a avut o crestere cu 7 la sută a PIB .
Cu toate acestea măririle de salarii, de ajutoare sociale si de pensii au fost topite in proasta guvernare, iar beneficiarii creşterilor de venituri s-au trezit că azi, la inceput de 2018 le este mai greu decât înaintea măririlor de salarii, pensii şi ajutoare sociale şi iată de ce :
1. Inflaţia, peste 3 la sută ;
2. Deprecierea accelerată a monedei naţionale;
3. Deficit de cont curent, peste 11miliarde euro la sfarşit noiembrie ( cu peste 2 miliarde mai mult fata de anul trecut );
4. Datoria publică a crescut cu peste 2 miliarde euro;
5. A crescut Robor si implicit dobânzile la creditele românilor;
6. Investiţiile din bugetul de stat ( autostrăzi ,modernizări cai ferate, regularizări de râuri etc), zero in condiţiile in care ţara are nevoie de dezvoltarea infrastructurilor;
7. Absortie zero a fondurilor de coeziune puse la dispozitie de Uniunea Europeana ;
8. Preţul la gaze a crescut cu 16 la sută ;
9. Preţul benzinei şi motorinei a crescut cu peste 12 la sută ;
10. Preţul energiei electrice a crescut cu peste 15 la sută;
11. Alianţa PSD-ALDE incapabilă sa asigure stabilitate guvernamentală (două guverne PSD, debarcate tot de PSD) ;
12. Guvernul neimplicat in procesele ce au loc la Bruxelles pentru reconfigurarea Uniunii Europene;
In aceste conditii este evident ca PSD –ul lui Daddy este incapabil să gestioneze in favoarea românilor chiar si o creştere economică robustă generată de conjuctura economică din Uniunea Europeana .
Plecând de la premisa că PSD-ul nu este apt pentru guvernare, i-am propus Preşedintelui României două nume pentru funcţia de premier : Siegfried Mureşan – europarlamentar, negociator şef al bugetului UE pentru anul 2018 şi purtător de cuvânt al PPE şi Eugen Tomac – deputat, bine conturat ca politician pe idea unionist, fost secretar de stat şi consilier prezidenţial.
Sunt convins că niciodată Parlamentul nu ar fi votat căderea a două guverne şi intrarea în alegeri anticipate.
Din păcate, preşedintele a ales cea mai comodă soluţie pentru domnia sa desemnând-o pe teleormăneanca Viorica Vasilica Dăncilă, spre bucuria lui Daddy.
Oare să fie dragostea de la Grivco de vină ?