Cătălin CRISTACHE

Vicepreședinte Regiunea II - Sud-Est

Cătălin Cristache este deputat și președinte PMP Galați

Ca deputat, a avut 92 de propuneri legislative inițiate, din care 3 s-au concretizat în legi. Născut la 11 iunie 1978, a absolvit Nave și Inginerie Tehnică Galați. Vicepreședinte PMP, el consideră”, că diminuarea „obligatorie” a veniturilor politicienilor cu 30% până la trecerea crizei şi impozitarea pensiilor speciale sunt măsuri necesare în condițiile actuale, când România trece prin dificultăți uriașe.” Iar despre alegerile locale ”La Galați, dreapta unită poate învinge PSD-ismul”. ”Ca şi cum nu ne-ar fi fost suficient, peste noi, a mai venit un blestem numit Ionuț Pucheanu, catastrofa scoasă din jobenul lui Nica, o marionetă ținută de sfori, spre a face şi satisface poftele păpușarului din umbră. Pucheanu este primarul căruia i s-a pus pe cap o pălărie prea mare ce-i cade pe ochi. De tot ce atinge, se împiedica și cade. I-a condamnat pe gălățenii racordați încă la sistemul de căldură centralizat să-și ducă traiul într-un frig de crapă pietrele. A pus cruce, apoi a cântat prohodul transportului public în comun; încă se uită ca un neputincios cum Faleza o ia la vale și nu știe ce să facă. Ne batem pe câte un loc de parcare, timp în care Poliția Locală acționează la comanda tartorului-șef, numitul Ionuț Pucheanu, aplicând amenzi, ca să îndestuleze bugetul primăriei, acolo unde trebuie să acopere niște goluri ca să aibă apoi, din ce se cheltui: mult, prost și fără rost. A dat startul „Betoniadei”, acțiune reprobabilă, prin care a transformat orașul Galați, într-un imens cavou de piatră rece și gri. Atâta apetență pentru betoane, în detrimentul vegetației, nu am mai văzut nicăieri, în orașele civilizate.

Aflu că tot mai mulți gălățeni părăsesc oraşul pentru ca nu mai au nicio speranță într-un viitor decent şi sigur, aici.

Băieții aştia toxici trebuie să plece. De bunăvoie, nu o vor face nici picați cu ceară. Pe mâna lor, murim câte puțin câte puțin, încet şi sigur.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect