Cătălin Cristache va conduce PMP Galați și în următorii 4 ani

Aproape 430 de delegați au umplut astăzi până la refuz sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” pentru a participa la ședința dedicată alegerii structurilor de conducere a organizației județene Galați a PMP pentru următorii patru ani. Așa cum era de așteptat, Cătălin Cristache a câștigat un nou mandat de președinte, cu echipă din care nu lipsesc oameni mai vechi din partid, dar și nume noi.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care astăzi, prin vot unanim, m-au reales președinte al organizației județene PMP Galați. Împreună suntem o echipă puternică și luptăm pentru gălățeni!”, a scris pe Facebook Cătălin Cristache după ce a aflat rezultat alegerilor.

Secretar general al PMP Galați va fi în următorii 4 ani Romulus Iaru, iar prim-vicepreședinte Oana Claudia Iurescu.

Vicepreședinți vor fi Ionel Stan, Liviu Ionuț Melinte, Iulia Hîrlișteanu, Dumitru Tenie, Gicu Ușurelu, Gheorghi Buruiană, Dumitru ene, Mitică Mărăcineanu, Ioan Hăican, Gigi Dănăilă, Radu Popescu și Cristinel Vasilică Mîrza.

Trezorier va fi Alexandrina Voivitcă.

Pe scena Teatrului Muzical au urcat și invitați din conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară. Este vorba despre președintele executiv Eugen Tomac, deputatul Constantin Codreanu și deputatul Robert Turcescu.

preluare stiridegalati.ro

Lasă un comentariu