Clement Negruț, vicepreședinte PMP: Primarii liberali din Ardeal vor să fie ”mai catolici decât Papa” și propun impozitarea Bisericii și a Armatei

 

Mai presus de Sfântul Petru!

Primarii liberali din Ardeal vor să fie ”mai catolici decât Papa” și propun impozitarea Bisericii și a Armatei. Spuma baronetului PNL, formată din triunghiul Hava-Falcă –Bolojan, consideră că ”de la Sfântul Petru în jos, toți trebuie să plătească impozit”.

Toate bune și frumoase, chiar există în societate o asemenea dezbatere ca bisericile din România să achite taxe și impozite ( nu înțelegem de ce Armata este băgată în aceeași oală). Am înțeles, chiar și soldații care luptă în Afganistan și se întorc în țară fără o mână sau un picior, trebuie și ei să contribuie la bugetul de stat. Poate ne propun ca și veteranii din al doilea război mondial, văduvele și invalizii, victimele regimului comunist, să plătească și ei că, vezi Doamne, nu sunt mai presus de Sfântul Petru. Dacă trăia, Corneliu Coposu trebuia să-și aducă contribuția la buget!

Dar, oare, chiar toți suntem egali în fața legii? Acești satrapi locali, care controlează tot ce mișcă în județul lor, care și-au creat propriile structuri politico-financiare, care s-au îmbogățit în propriile lor mandate de primar, vor să-i pună acum, la plată, pe preoți și soldați. Acești baroni locali care și-au dat mâna cu PSD pentru a le tripla salariile, în timp ce mediul privat este sufocat de taxe și impozite. Acești aristocrați de Ardeal care și-au pus proprii parlamentari să voteze noul Cod Administrativ pentru că introducea pensii speciale pentru primari și șef de consilii județene. Acești liberali ”pur-sânge” care au făcut presiuni fantastice și chiar au șantajat conducerea partidului să voteze în Parlament pensii de lux pentru ei și pentru prietenii lor. Ei, care s-au luptat pentru privilegiile lor, dar cer celorlalți să plătească, poate se cred mai presus de Sfântul Petru. Poate se cred mici Dumnezei. Deoarece, mai sus de Sfântul Petru nu este decât Dumnezeu.

Vicepreședinte PMP
Clement Negruț

Lasă un comentariu