COMUNICAT DE PRESĂ (MP București) Demiteți directorul RADET! Astazi!

Mișcarea Populară București cere Consiliului de Administrație al RADET să îl demită pe directorul regiei, Valentin Vitalariu, în urma comunicatului de presă prin care acesta anunța, în mod iresponsabil, oprirea furnizării energiei termice pentru apă caldă și căldură în București.

“Nu este posibil ca într-o capitală europeană, în anul 2015, atunci când afară temperatura se apropie de zero grade, oamenii să aștepte ingroziți înghețul în propriile case.

Nu mai dați vina unii pe alții, sunteți toți o apă și-un pământ. Știați care este situația, trebuia să luați măsuri la timp. Marea majoritate a bucureștenilor și-au plătit corect facturile.

Ce vină au ei pentru incompetența și jocurile voastre politicianiste?” – întreaba Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București.

Consiliul de Administrație RADET este numit de consilierii generali PNL-UNPR, iar la conducerea ELCEN București se află un fost viceprimar al Capitalei, ales pe lista PNL, acum membru PSD.

Mișcarea Populară București somează RADET, Primaria Municipiului București, Consiliul General al Municipiului București, ELCEN București, Romgaz și toate celelalte instituții responsabile, să asigure livrarea NEÎNTRERUPTĂ ȘI DE CALITATE, a căldurii și apei calde către bucureșteni. Biroul de Presă Mișcarea Populară București