Comunicat MP Constanta: ,, MP a inteles mesajul strazii: O noua clasa de politicieni"

Comunicat de presa

MP a inteles mesajul strazii: O noua clasa de politicieni

La sfarsitul saptamanii trecute, la sediul MP Constanta din bd. Mamaia 213, au avut loc noi inscrieri in Miscarea Populara. Un lucru ce trebuie salutat in politica constanteana este alaturarea unor tineri constanteni noii formatiuni politice.
Totodata, au fost conturate si infiintate noi organizatii de tineret in Techirghiol si Lumina, tinerii din aceste localitati venind sa intareasca organizatiile de seniori ale MP.

„Salut faptul ca tinerii care si-au strigat nemultumirile in strada la demonstratiile care au avut loc in Constanta s-au alaturat Miscarii Populare si au inteles ca nu toata clasa politica trebuie aruncata la cosul de gunoi al istoriei. Ii asigur pe noii colegi ca Miscarea Populara a inteles mesajul lor si le va fi alaturi, astfel incat vom prelua multe din mesajele lor, atat la nivel judetean cat si la nivel national.” a declarat Claudiu Palaz, presedinte MP Constanta.

Facem precizarea ca saptamana trecuta la sediul MP Constanta a avut loc un eveniment unde au fost prezenti peste 50 de tineri, care isi doresc sa se alature acestei formatiuni politice.

„Asteptam alaturi de noi si alti tineri care doresc sa se alature unei noi formatiuni politice, Miscarea Populara, si impreuna sa realizam o reforma a clasei politice, asa cum ne dorim cu totii, noi tinerii”, a declarat Costel-Aurelian Dumitrascu, presedinte OTMP Constanta.

PRESEDINTE MP CONSTANTA,
CLAUDIU-IORGA PALAZ