Conferinta de presa PMP Bacau, 23 martie

LIVE Conferinta de presa PMP Bacau, sustinuta de Presedintele executiv PMP, Eugen Tomac, Valerian Vreme, presedinte PMP Bacau și de prim-vicepreședintele Ion Melinte.
În cadrul conferinței, președintele Tomac și-a exprimat satisfacția de a fi reușit să obțină votul majorității parlamentarilor, cu excepția celor UDMR și a reprezentatului minorității ruse, ca ziua de 27 martie să fie declarată zi de sărbătoare națională, pentru evocarea momentului istoric al unirii Basarabiei cu România, din 27 martie 1918.
Președintele executiv PMP, Eugen Tomac, a abordat și problema bugetului, care în viziunea sa este tratată defectuos de actualul guvern. “Guvernul se contrazice în declarații când vine vorba despre alocările bugetare. Iar declarațiile sunt propagandistice, au tentă electorală. Iată că ministrul Finanțelor deja vorbește despre o rectificare bugetară. Miniștrii ar trebui să comunice public realitatea. Mă tem că ne paște o criză ce ne poate duce într-o prăpastie fiscală. PSD încearcă să mistifice o realitate pe care o știm deja”