Conferință de presă PMP Vaslui

PMP VasluiÎn cadrul unei conferinte de presã, Daniel Onofrei, presedintele Organizatiei Judetene PMP Vaslui, a prezentat situatia la nivel de judet dupã fuziunea, parafatã pe 20 iulie, cu UNPR.  ,,Odatã cu fuziunea, consider cã am castigat in plus valoare si am crescut exponential. Cele douã organizatii sunt de aceeasi formatie, cu oameni tineri, care vin curati in fata electoratului. Spre deosebire de alte judete, la Vaslui nu au existat reculuri visa- vis de aceastã fuziune intre PMP si UNPR, si, cel putin panã acum, nu au fost cazuri de membri care sã pãrãseascã partidul din aceastã cauzã. Pe data de 5 august s-a primit si decizia Comitetului Executiv National, de numire a mea ca presedinte, si a deputatului Sergiu Vizitiu ca prim-vicepresedinte al organizatiei judetene, decizie care nu a fost contestatã de nimeni”, a declarat Daniel Onofrei, presedintele PMP

“Nu ne-am realizat targetul propus, dar acum, când facem echipã cu colegii de la fostul UNPR, pot spune cã avem perspective foarte bune. Sunt comune unde avem noi organizatii foarte bune, sunt alte comune în care au colegii nostri organizatii puternice. Avem, cu totii, dorinta de a creste acest partid”, a explicat presedintele PMP Vaslui.

Acesta a apãrut la conferinta de ieri alãturi de fostul candidat UNPR la primãria Vaslui, Ovidiu Bãetu, în timp ce deputatul Sergiu Vizitiu, fostul lider al uneperistilor vasluieni, este prim-vicepresedinte al filialei judetene.

“Încercãm ca, la alegerile parlamentare, sã scoatem un scor mult mai bun ca la alegerile locale. Ne completãm reciproc si avem deja o strategie pentru a câstiga la alegerile care urmeazã”, a spus Bãetu. Noua conducere a PMP Vaslui îsi propune un scor ambitios, la parlamentare, de 15% din totalul voturilor din judetul Vaslui. Dupã fuziunea celor douã partide, noul PMP Vaslui are 54 de consilieri locali, un viceprimar si un parlamentar, pe deputatul Sergiu Vizitiu.