Politica de confidențialitate

Nu vindem sau închiriem informațiile tale nepublice, nici nu le vom oferi altora pentru a-ți vinde produse sau sevicii terțe. Le folosim pentru a întelege cum putem face Site-urile PMP mai captivante și accesibile, pentru a vedea care idei funcționează, și pentru a face învațarea și contribuirea mai atractive. Mai simplu: folosim aceste informații pentru a face Site-urile PMP mai bune pentru tine.

Folosirea Informației

Datorită modului de funcționare al browserelor și în mod asemănător cu celelalte site-uri majore, noi primim anumite informații automat când vizitezi un Site PMP. Această informație include tipul dispozitivului pe care îl folosești (posibil incluzând și numere unice de identificare,pentru câteva versiuni beta ale aplicațiilor noastre mobile), tipul și versiunea browser , limba preferențială a browser-ului tău, tipul și versiunea dispozitivului tăusistem de operare, în unele cazuri numele furnizorului tău de internet sau rețeaua mobilă, website-ul care te-a redirecționat către Site-urile PMP, paginile pe care le soliciți , și data și ora fiecărei cereri făcute către Site-urile PMP.
Mai simplu, noi folosim aceste informații pentru a vă îmbunătății experiența dumneavoastră cu Site-urile PMP. De exemplu, folosim această informație pentru a administra site-urile, a avea o securitate sporită, și a lupta cu vandalizarea; optimizarea aplicațiilor mobil, personalizarea conținutului și preferințele de limbă, testarea opțiunilor pentru a vedea care funcționează, și a îmbunătății performanța; an înțelege cum interacționează utilizatorii cu Site-urile PMP, a urmări și a studia diverse opțiuni, a obține o înțelegere despre demografica diferitelor Site-uri PMP, și analizarea trendurilor.