Cunoaște-mă

Eugen Tomac, am 35 de ani. Căsătorit. Tată a doi copii – Radu şi Lia.
Pasionat de istorie, am ales să studiez la această Facultate din cadrul Universităţii Bucureşti. Tot aici, am urmat şi un program de Masterat şi Doctorat. Pregătirea academică mi-a permis să obţin ulterior postul de redactor la revista Magazin Istoric.
Încă din studenţie, în calitate de președinte al Ligii Tinerilor Români de Pretutindeni, am desfăşurat, mai multe proiecte în colaborare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. Dintre acestea, programul „News to Know”, proiect implementat cu suportul Departamentului de Stat al SUA în zonele rurale defavorizate din România.
Am o experienţă consistentă în administraţia publică centrală, trecând consecutiv prin funcţiile de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, secretar de stat în Guvernul României şi consilier de stat în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.
În decembrie 2012, am obţinut 78,6% la alegerile parlamentare, devenind astfel cel mai votat deputat de dreapta din Parlamentul României. În perioada 2012-2013, am fost Președinte al Comisiei parlamentare pentru comunitățile de români din afara granițelor din Camera Deputaților.
În vara lui 2013, am participat la fondarea Partidului Mişcarea Populară, iar în prezent sunt Preşedintele Executiv al acestei formaţiuni.