Declaratie de presa Cristian Petrescu (MP București): Ridicolii politicieni vechi din București!

DECLARAȚIE DE PRESĂ – Cristian Petrescu (MP București)

Ridicolii politicieni vechi din București!

Astăzi s-a consumat încă un act din tragicomedia politică din București. Primarul General interimar Ștefănel Marin Dan a fost demis de aceeași majoritate nocivă pentru București, PNL-PSD, care abia îl numise în funcție.
După ce acum două luni se uneau în cuget și simțiri pentru a îl susține pe primarul Stefănel, politicienii vechi din Consiliul General au descoperit “nepotrivirea de caracter”. Oare nu știau de atunci cine este și ce poate face fostul lor coleg din Consiliul General timp de peste trei ani?
Mișcarea Populară București a semnalat încă de la votarea lui Stefănel de către majoritatea PNL-PSD-UNPR, ca acesta nu are ce căuta în aceasta funcție, așa că a votat împotriva acestei anomalii politice. Și va vota împotriva oricui nu este potrivit pentru aceasta funcție, indiferent de susținerea politică pe care o are!
Mișcarea Populară este alături de bucureșteni, nu de vechii politicieni care își văd doar de propriile interese. Am fi dorit alegeri locale anticipate în București, dar legea nu permite. Așa că le cerem vechilor politicieni să lase șmecheriile și să asigure măcar funcționarea corectă a serviciilor de care bucureștenii trebuie să beneficieze. Până la alegeri, când vom pune lucrurile în ordine.
Caragiale e mic copil pe langa voi, politicieni vechi din București!

Cristian Petrescu
Președinte MP București