DECLARAȚIE DE PRESĂ – Ștefan Enache (MP Sector 6)

Ștefan Enache, președinte Mișcarea Populară Sector 6:

Demisia viceprimarului Gabriel Petrea este un gest de fățărnicie.

Prin acțiunile sale a dovedit că nu are respect față de cetățenii sectorului 6 “Domnule viceprimar Gabriel Petrea, nu vă mulțumesc pentru demisia dumneavoastră, deși exprimă recunoașterea incompetenței.

Este mult prea târziu să poată fi reparat ceva în acest mandat.

Ați încercat un joc ieftin, de precampanie, dar și acesta incomplet.

Pentru ca acesta să fi fost complet, era necesar să apară pe lângă demisie și cele ale colegilor dumneavoastră de partid care sunt la conducerea direcțiilor din Primăria Sectorului 6.

Totodată, trebuiau prezentate cetățenilor sectorului 6 și scuzele dumneavoastră pentru bătaia de joc din tot acest timp, în care alături de ”prim-ministrul sectorului 6” și de PNL ați administrat autoritatea locală.

Altfel, demisia dumneavoastră nu poate fi numită nici măcar joc ieftin, ci o mascaradă generată din lipsa acută de respect și recunoștință pentru locuitorii sectorului.

Vă apreciez sinceritatea atunci când spuneți că sunt multe lucruri care trebuie îndreptate după mandatul dumneavoastră, dar nu pot să nu mă întreb: dacă ați conștientizat toxicitatea pe care o emanați în administrația sectorului 6, de ce nu ați demisionat mai demult?”

 

Ștefan Enache Președinte MP Sector 6 Biroul de Presă Mișcarea Populară București