Declaratii la finalul Colegiului National PMP, de luni 3 octombrie 2016

Luni, 3 octombrie, a avut loc sedinta Colegiului National al PMP, forul de conducere care include toti presedintii de organizatii din PMP.
Discutiile au abordat aspecte privind strategia precampanie a PMP. Strângerea de semnături pentru depunerea candidaturilor a fost tema prioritară discutată de liderii PMP.

,,Ne dorim să ne ducem mai departe linia politică pe care preşedintele Traian Băsescu şi-a asumat-o. Ştiu că există la ora actuală o dezbatere publică destul de aprinsă legată de mesajele preşedintelui. O spun cu toată răspunderea: preşedintele Traian Băsescu este în continuare pentru consolidarea instituţiilor care luptă împotriva corupţiei şi noi ne menţinem acest obiectiv. Este esenţial, pentru că, spre deosebire de alţi politicieni, domnia sa întotdeauna a fost pe această linie şi vom continua să o susţinem chiar dacă e bine uneori ca oameni cu experienţă să aibă şi puncte de vedere diferite faţă de anumiţi şefi care conduc instituţii”, a declarat Eugen Tomac

La rândul său, Valeriu Steriu, preşedinte executiv al PMP, a precizat că reuniunea a vizat şi o analiză a stadiului strângerii de semnături pentru alegeri.
„Suntem în plină pregătire a alegerilor din 11 decembrie şi tocmai de aceea am făcut o analiză, spunem noi, foarte obiectivă pe stadiul actual al strângerii de semnături pentru listele de susţinători, pe ce înseamnă panotajul la nivelul României unde PMP este, cred, la ora actuală, partidul cel mai vizibil în România. Suntem de asemenea într-o primă analiză pe viitoarele liste de candidaţi, dar toate acestea doar în funcţie de performanţa pregătirii organizaţiei în acest moment”

Ştefan Florescu, fost candidat independent pentru Primăria sectorului 6 la alegerile locale din acest an, va fi şeful de campanie al PMP pe Bucureşti la alegerile parlamentare.