Despre banii alocați Catedralei Mîntuirii Neamului

Robert Turcescu, vicepresedinte PMP consilier general Bucuresti
Robert Turcescu, vicepreședinte PMP
consilier general București

„Mizeria aia de inox de la Casa Presei botezata „monument” a costat 3,5 milioane de euro din banii bucurestenilor. N-am vazut proteste, nici pe FB, nici in strada. Si niciun turist care sa vrea s-o fotografieze macar.
Pentru alocarea celor 3,5 milioane de euro destinati finalizarii Catedralei Mintuirii Neamului vad tot felul de proteste. Cum ca banii puteau merge la spitale, scoli etc. Da, de acord, puteau merge si acolo. Dar poate nu stiati ca anul trecut PMB n-a reusit sa cheltuie banii pe care i-a avut in buget! Au ramas aproape 200 de milioane de euro necheltuite! Concluzia: bani sint. Si pentru Catedrala, si pentru spitale, si pentru scoli.
(Apropo, nu prea vad proteste pentru milioanele cheltuite de Negoita pe borduri peste borduri!)
Sa revenim: da, am votat pentru alocarea celor 3,5 milioane de euro pentru Catedrala. Cred ca e un proiect identitar necesar Bucurestilor, un oras unde mizeria numita Casa Poporului e cel mai cunoscut edificiu arhitectonic. Nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar m-am saturat sa aud Nicusorul spunind ca „ne salveaza” acum si de Catedrala! A, ca sa nu uit: Nicusorul n-a fost azi la sedinta de Consiliu General. Si nici la cea de data trecuta. Dar isi da un continuare cu parerea despre ce se voteaza la sedinte. Pai, mai intii vino la aceste sedinte, Nicusorule, ca d-aia te-au votat oamenii! Sau te-ai plictisit de salvat Bucurestiul si acum te ocupi de intreaga tara?”

preluare de pe pagina FB

02.Monumentul-Luptei-Anticomuniste