Eugen Tomac este propunerea de Prim Ministru facută de PMP președintelui Iohannis

imageresizePreședintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat joi că la consultările cu președintele Klaus Iohannis l-a propus prim-ministru pe Eugen Tomac.
„Am făcut o propunere pentru functia de prim-ministru cel propus de noi este Eugen Tomac, de asta suntem opoziţie să propunem candidat. Are o reputaţie bună la Bruxelles, un unionist care cunoaste bine tara. De asta suntem Opoziție, să creăm concurență. ” a declarat presedintele PMP Traian Basescu

„Este o onoare pentru mine sa fiu propunerea Partidului Miscarea Populara pentru functia de premier, asa cum a fost inaintata in cadrul consultarilor cu presedintele Iohannis.
Consider ca demersurile pentru stabilirea noului Guvern sunt importante pentru recastigarea increderii societatii in resursa umana a partidelor parlamentare.
Indiferent de rezultat, astazi am demonstrat ca luam in serios rolul de opozitie.
Va asigur ca partidul, din care fac parte cu demnitate, va continua sa lupte pentru indeplinirea obiectivelor asumate: sanatate, educatie, infrastructura, masuri corelate cresterii natalitatii, precum si crearea unui Minister al Reunificarii cu Republica Moldova.a afirmat Eugen Tomac.