Eugen Tomac: Excedentul bugetar, folosit de PSD pentru cumpărare de voturi

Eugen Tomac: Excedentul bugetar, folosit de PSD pentru cumpărare de voturi

Partidul Mișcarea Populară cere Guvernului Dăncilă să renunțe la decizia de a redirecționa excedentul bugetar către salarii și susține că o asemenea decizie urmărește satisfacerea baronilor locali PSD și cumpărarea de voturi.

„În loc să se preocupe de construcția viitorului și să aloce sume pentru investiții, Guvernul PSD cheltuiește bani pe salarii pentru a cumpăra voturi. Decizia Guvernului Dăncilă de a redirecționa excedentul bugetar către salarii este o decizie iresponsabilă, care nu ține cont de nicio planificare pe termen lung, ci doar încearcă să astupe găurile provocate de revoluția fiscală”, a declarat Eugen Tomac, Președinte executiv al PMP.

Deputatul PMP crede că „prin această realocare de fonduri dinspre investițiii spre consum, efectul va fi că baronii PSD vor putea dipune după bunul plac de bugetele locale. Ei vor diminua investițiile pentru crea excedent și a asigura plata salariilor mărite anul trecut, care altfel nu pot fi acoperite. Salariile din administrația publică locală, în unele localități triplate fără fundament anul trecut, vor putea fi mărite din nou”.

„În loc de apă, canalizare și drumuri la țară, vom avea angajați la primăria comunală cu haine de firmă, mașini noi și care își petrec vacanțele în Tenerife”, a concluzionat Eugen Tomac.

 

20 februarie 2018

Lasă un comentariu