Eugen Tomac: Guvernul actual a intrat in campanie

Eugen Tomac, presedinte executiv PMP
Eugen Tomac, presedinte executiv PMP

“Guvernul actual a intrat in campanie.

Consider că Cioloș este de departe un premier mai bun decât Ponta, dar nu mai sunt atât de încrezător în capacitatea actualului premier de a impune reforme necesare pentru a face funcțională administrația românească.

România nu duce lipsa de strategii și inițiative frumos prezentate, ci are nevoie de oameni de stat capabili să inspire încredere si să traseze proiecte prin care țara să se dezvolte pe criterii sănătoase ce țin de economia de piață.

Atât timp cât actualul guvern tehnocrat a renunțat cu ușurință la alegerea primarului în două tururi, nu s-a impus pentru ca legea privind alegerea parlamentului să țină cont de voința poporului, prin reducerea numărului de parlamentari la 300, nu a susținut legea sănătății, de care avem nevoie pentru a stopa furtul de bani din sănătate, ci s-a pliat pe voința ascunsă a PSD și PNL, sunt slabe șanse s-o facă mai departe, fiind susținut de aceeași majoritate.
România are nevoie de o majoritate care să desemneze un guvern cu o susținere politică transparentă și asumată, nu de un guvern care să dea doar bine la televizor.

PSD-ul a crescut nepermis de mult in ultimul timp, însă nimeni în afară de Președintele Traian Băsescu nu a trimis acest mamut politic în opoziție. PSD poate fi ținut din nou în afara deciziilor în executiv, însă acest lucru nu se poate realiza fără PMP.”

Lasă un comentariu