Eugen Tomac: Un nou început pentru PMP

Deputat Eugen Tomac
Deputat Eugen Tomac

„Este un nou început pentru PMP, unul care ne va oferi șansa de a le demonstra contrariul tuturor celor care credeau că în România apele sunt împărțite și nimeni nu va mai reuși să închege o forță politică credibilă. Fuziunea PMP-UNPR o consider potrivită și mai ales necesară. Entuziasmul nostru avea nevoie și de experiență în consolidarea organizațiilor județene, pentru a fi siguri că în toamnă ne vom atinge obiectivul.
Toți cei care ne critică astăzi uită un lucru esențial. Viața într-o societate democratică este influențată de partide, iar schimbarea se face prin decizii politice. Or, România nu poate fi împărțită între Dragnea și Blaga. Noi vom fi un pol puternic de centru-dreapta și vom lupta cu toată forța pentru ca țara noastră să fie la fel de sigură, iar românii să trăiască mai bine.
Le mulțumesc tuturor colegilor din UNPR pentru curajul de a lua o decizie înțeleaptă, care ne ajută să consolidăm proiectul nostru politic comun, precum și colegilor din PMP pentru faptul că au înțeles miza majoră a acestei fuziuni politice. În toamnă, partidul nostru va fi în mod sigur surpriza alegerilor!
Pentru asta însă trebuie să ne organizăm eficient și să muncim mult, foarte mult!”

13724018_1315730765107138_2075572748209785007_o