Filmul SF “Onestitatea lui Cioloş”!

Traian Băsescu
Traian Băsescu

„În România rulează filmul SF “Onestitatea lui Cioloş”!
Moţiune simplă împotriva Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pentru neplata la timp a subvenţiilor către agricultori. Moţiunea este adoptată de Parlament, dar „onestul” Dacian Cioloş stabileşte că ministrul rămâne în guvern.
Moţiune simplă împotriva Ministrului Justiţiei, Raluca Prună. Moţiunea este adoptată de Parlament, dar „onestul” Dacian Cioloş stabileşte că Raluca Prună (care a minţit la CEDO, pentru care drepturile fundamentale sunt un moft şi care nici până astăzi n-a răspuns public dacă a fost angajată al unui serviciu secret) rămâne în guvern.
Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, suspectat că spală bani printr-un site pirat este menţinut în guvern de „onestul” Dacian Cioloş.
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cu membri de familie puternic implicaţi în piaţa medicamentelor și cu un mare număr de oameni din aceeaşi piaţă aduşi în minister, este menţinut în funcţie de „onestul” Dacian Cioloş.
Ministrul Economiei, Costin Borc, batjocoreşte pur şi simplu producătorii români de alimente la expoziţia SIAL de la Paris sau la târgul de turism de la Dubai. Pentru „onestul” Dacian Cioloş, nu este nici o problemă umilirea firmelor româneşti, ministrul este bun în funcţie.
Achiziţia prin subscripţie publică a operei lui Brâncuşi Cuminţenia Pământului, folosită de „onestul” Dacian Cioloş pentru propria-i publicitate, a fost un eşec major pe care propagandistul onest de la Victoria l-a etichetat, desigur din „onestitate”, ca fiind un succes.
Tot „onestitatea” îl face pe Cioloş să-şi împrăştie miniştrii şi secretarii de stat prin mai multe partide, pentru că informaţiile cu privire la „atmosfera” despre el trebuie cunoscută şi înainte şi în timpul şi, mai ales, imediat după alegeri (stil Bruxellez, ce să-i faci).
Şi pentru că „onestitatea” trebuie să aibă şi o culme, ce credeţi că face „onestul” Dacian Cioloş ? Păi face o platformă neutră politic, adoptabilă de orice partid, cu 10 principii culese alternativ din platformele PPE şi a Socialiştilor Europeni, o publică, anunţă că nu participă la alegeri şi aşteaptă să vadă cine câştigă. Dacă vor câştiga liberalii, biata Alinuţa îl va face premier, dacă va câştga PSD, se vor ocupa Iohannis şi Codruţa să-l convingă pe Dragnea că platforma de principii a „onestului” Dacian Cioloş este la fel de bună şi pentru socialişti, dar că nu poate fi implementată decât de un om „onest” ca Dacian Cioloş reinstalat la Palatul Victoria.
PS-Nu vreau să vorbesc azi despre onestitatea numirii şi remanierii celor 9 miniştri în numai 9 luni de guvernare.
Cei cu conturi false sunt rugaţi să nu posteze azi.”