Guvernul Grindeanu trebuie să plece, susţine Traian Băsescu, la TVR

download-27Guvernul Grindeanu trebuie să plece, susţine presedintele PMP Traian Băsescu, invitat duminică 12 februarie, la TVR in emisiunea „Ultima Ediţie”. Actualul guvern „este închis pe plan extern” şi a greşit atunci când a încercat să „păcălească populaţia”, susţine liderul PMP.
„În Piaţa Victoriei, cetăţenii cer să plece Guvernul. Corectă abordarea. Guvernul Grindeanu şi-a încheiat mandatul pentru că a încercat să mintă o populaţie întreagă. Tot în Piaţa Victoriei, cetăţenii cer să nu se atingă nimeni de Codul Penal. Greşit! Avem obligaţia să corectăm articole din Codul Penal pentru că sunt peste 55 de hotărâri ale CCR care stabilesc neconstituţionalitatea unor articole din lege. Sunt articole neclare la abuzul în servicu, sunt articole care diminuează dreptul la apărare a celor acuzaţi, sunt articole prin care nu se garantează dreptul la apărare.
La Cotroceni se spune să plece preşedintele. Nu au dreptate. Ei spun Guvernul să continue, ceea ce nu este corect, dar mai cer un lucru: să se respecte rezultatul alegerilor şi aici au dreptate. Nu putem să ne gândim că pleacă acest guvern şi vin eu cu guvernul meu. Cei de la Cotroceni au dreptate atunci când spun abia s-au desfăşurat alegeri, vrem ca cei care au câştigat să conducă ţara conform perceptelor democraţiei, în orice stat democratic.

Urmariti inregistrarea emisiunii