Intalnirea liderilor PMP cu membrii PMP Hunedoara

Eugen TOMAC, președinte executiv al PMP: Suntem convinși că avem o șansă mare să obținem un procent de 15%, indiferent ce ar spune PSD sau PNL.

Lideri ai Partidului Mișcarea Populară au susținut joi – 6 octombrie 2016 – la Deva o conferința de presă. Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), domnul Eugen TOMAC, domnul Ion RĂDUCANU, prim-vicepreședinte și domnul senator Haralambie VOCHIȚOIU – președinte PMP Hunedoara au prezentat o radiografie a activității politice derulate în județul Hunedoara.
Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), domnul Eugen Tomac, a declarat încă o dată că această formațiune politică se adresează unui electorat activ.
”Avem electoratul nostru. Suntem convinși că avem o șansă mare să obținem un procent de 15%, indiferent ce ar spune PSD sau PNL. Noi avem drumul nostru și în mod sigur vom obține un scor electoral foarte bun. Nu se pune problema legată de prag. Membrii noștri știu exact ce au de făcut și eu sunt convins că pe măsură ce ne vom apropia de alegeri cetățenii se vor convinge care sunt mizele ascunse”, a declarat domnul Eugen TOMAC.
Președintele executiv a subliniat încă o dată, și în județul Hunedoara, că PMP este formațiunea politică ce va menține același mesaj care să nu inducă în eroare electoratul cu propagandă politică ieftină.
Domnul Eugen TOMAC a apreciat că, după momentul fuziunii, organizația PMP din județul Hunedoara este una activă, formată din oameni care au curajul să-și asume o situație grea și care înțeleg că o construcție este realizabilă prin multă inițiativă și muncă în echipă.
Organizația PMP Hunedoara a fost reprezentat de domnul Haralambie VOCHIȚOIU – președinte PMP Hunedoara, doamna Mihaela BRATE – prim vicepreședinte PMP Hunedoara și domnul Constantin JUJAN – președinte PMP Petroșani.