Intalnirea organizatorica zonala Sud – Vest a PMP de la Targu Jiu

Partidul Mişcarea Populară continuă seria întâlnirilor organizatorice zonale.
Duminică, 13 septembrie 2015, s-a desfasurat la Târgu Jiu întâlnirea organizatorică zonală Sud – Vest a Partidului Mişcarea Populară, cu participarea domnului Traian Băsescu.

 

Traian Băsescu a spus, la întâlnirea organizatorică zonală Sud – Vest a PMP de la Târgu Jiu, în prezenţa a 1.200 de membri de partid, că se va înscrie în PMP în octombrie şi că partidul va obţine 20% din voturi.
Traian Băsescu a ironizat opoziţia făcută de PNL şi spune că PSD şi-a văzut visul de aur: are linişte!

,,Suntem la început de construcție a unui partid nou, care nu este dispus la compromisuri. Este, cred eu, partidul viitorului. Mă uit că PSD este pe punctul de a-și atinge visul de aur, liniștea. Opoziția liberală este atât de binevoitoare cu PSD încât cred că ei înșiși, aceste așa-zise mari partide, ne-au făcut o invitație, aceea de a fi un partid de opoziție puternic și care să tindă să ajungă la putere după alegerile din 2016 din toamnă. Convingerea mea este că, dacă vom fi consecvenți cu principiile care au fost deja transmise către teritoriu în privința selectării oamenilor pentru alegerile locale, funcții de consilieri și primari, pentru alegerile legislative în votul pe listă, în aceste condiții am convingerea că Partidul Mișcarea Populară va reuși.
Îmi pare rău că după terminarea mandatului nu am lăsat și o moștenire politică, un partid care să reprezinte viitorul pentru România. De aceea îmi pun toată nădejdea și energia în reușita acestui partid în care, către sfârșitul lunii sau în prima decadă a lunii octombrie, mă voi înscrie și eu”