Ioana CONSTANTIN

Secretar General Adj

Biografie

A lucrat în consultanță în comunicare, precum și în consiliere și orientare profesională pentru tinerii care urmau studii de licență în domeniul științelor comunicării.

Totodată, a predat discipline precum Management, Etică în afaceri, Afaceri pe Internet. De altfel, cea mai mare parte a parcursului său profesional este legată de lucrul cu tinerii, liceeni și studenți, pentru care a organizat și coordonat diferite programe de educație financiară, concursuri naționale pe teme de business, precum și proiecte pe teme de comunicare.

Este licențiată în Management la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și în Științele Comunicării la Universitatea din București.

A absolvit două masterate la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA, iar în prezent este doctorand în domeniul științelor comuni-cării și tratează în teza sa rolul social-media în influențarea mișcărilor sociale din Europa de Sud-Est.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect