Ion Marin, candidat al PMP la Primaria Municipiului Buzau

În prezența secretarului general al Partidului Miscarea Populară, Dorel Constantin Onaca, PMP Buzău, și-a prezentat candidatul pentru funcția de Primar al Municipiului Buzău, în persoana d-lui Ion Marin.
Președintele PMP Buzau, av. Nicu Cristian a declarat: ,,Candidatul nostru, d-l Ion Marin, nu are nevoie de nicio prezentare. Am promis un candidat serios și dedicat, cu spiritul dreptății care poate asigura buzoienilor un oraș curat, sigur și european”
Candidatul PMP la Primăria Buzău, d-l Ion Marin a declarat că ,,Am acceptat propunerea făcută de organizația PMP pentru că mă regăsesc în programul acestei formațiuni politice iar ideea de a candida a fost lansată de mai mult timp de către cercul meu de prieteni. Am analizat și am pus în balanță argumentele pro și contra și am zis că merită să mă înham la acest drum pentru că sunt multe lucruri care trebuie făcute în acest oraș”

Ion Marin s-a înscris anul trecut în Partidul Mişcarea Populară, formaţiune condusă la nivel judeţean de avocatul Cristian Nicu.
Are 53 de ani, s-a născut în judeţul Argeş, este căsătorit şi are un copil. A absolvit Academia de Poliţie în anul 1986 şi este licenţiat al Facultăţii de Drept din anul 2000. A lucrat până în 1990 la Bucureşti, după care a ajuns la Buzău unde a activat ca poliţist în diferite structuri ale IPJ.

Ion Marin a fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău între anii 2009 şi 2012.


sursa video stiridebuzau.ro