Ipocrizia Unirii

Ne aflăm inevitabiUnireal în pragul alegerilor parlamentare. Partidele politice se întrec ca de fiecare dată în promisiuni mincinoase, iar unirea Basarabiei cu România este un subiect care le place foarte mult. Este o temă care prinde foarte bine la alegători. Nu există politician în România care să nu fie de acord cu unirea. Toți se bat cu pumnul în piept în fața mass-mediei când sunt întrebați pe marginea acestui subiect, căci toți vor un locșor călduț în parlament pentru încă patru ani de somn ușor. Unirea este bună, dar nu este primordială pentru dragii noștri politicieni. Ei tot timpul vor găsi alte lucruri mai importante de făcut în folosul lor personal. La ce îi ajută pe aleșii noștri unirea? Nu își vor umple buzunarele în urma acestei unirii, dorite așa de tare, de atât amar de vreme de popor. Din păcate, Basarabia este încă ruptă din trupul țării și nimeni nu vine cu o soluție concretă actionand realmente  în acest sens.

Nimeni, în afară de Partidul Mișcarea Populară. Este singurul partid care vine cu un program concret, serios și viabil. PMP propune înființarea unui Minister al Reunificării, care este total necesar în contextul geopolitic de astăzi. Acest Minister va centraliza pașii pe care România trebuie să îi facă spre unirea cu Basarabia, iar din punct de vedere legislativ și tehnic, să fie create premisele unirii propriu-zise a celor două state unde se vorbește aceeași limbă. Unirea Republicii Moldova cu România trebuie să înceteze a mai fi un deziderat și să devină realitate.

PMP este unicul partid care are ca prioritate unirea Basarabiei cu România, existând un interes național enorm. Tot se vorbește despre ,,românii de pretutindeni”, care se simt ai nimănui din păcate. Dragi români de pretutindeni, nu mai sunteți singuri, PMP lupta cu celelalte partide pentru voi. De astăzi există o speranță, iar speranța se numește PMP!

Așa să ne ajute Dumnezeu!