Lansarea tinerilor candidati PMP pentru alegerile parlamentare

OTPMP propune 62 de tineri pe listele de candidați la parlamentare ale partidului

Organizatia de Tineret a Partidului Miscarea Populara a organizat, miercuri, 11 octombrie 2016, la Palatul Parlamentului,  evenimentul de lansare a candidatilor tineri la alegerile parlamentare.
In cadrul evenimentului pe langa prezentarea candidatilor, a propunerii legislative “legea wellness” pentru care tinerii populari au strans semnaturi de sustinere in aceasta vara,  a fost lansat Clubul Antreprenorilor Populari, o platforma online de networking care isi propune sa constituie un sprijin pentru tinerii antreprenori din toata tara. 
La eveniment au fost prezenti din conducerea partidului : Presedintii Executivi Eugen Tomac si Valeriu Steriu; Prim vicepresedintele Cristian Diaconescu; Secretarul General Dorel Constantin Onaca si mai multi parlamentari PMP.
Liderul OTPMP, Gabriel Popa, a anunțat, cu acest prilej, că președinții executiv ai partidului, Eugen Tomac și Valeriu Steriu, au preluat și depus la Camera Deputaților o inițiativă legislativă prin care tinerii din PMP propun reducerea TVA la 9% pentru „serviciile de wellness — serviciile de fitness, recuperare și sport—, având în vedere „statisticile alarmante” privind obezitatea.

Imagini si discursuri

Discurs d-l Valeriu Steriu, presedinte executiv PMP

Discurs d-l Eugen Tomac, presedinte executiv PMP

Discurs d-l Cristian Diaconescu, prim-vicepresedinte PMP

Transmisiunea integrala a evenimentului LIVE