Oana-Claudia IURESCU

Secretar Executiv

Candidata la CJ Galați, declară:”Stațiile de irigare adaptate nevoilor fiecărui fermier trebuie să devină principala preocupare a noastră. Împreună cu specialiștii Agenției Naționale de Îmbunatățiri Funciare, am început să conturez o strategie de reabilitare, solicitând totodată, sprijin guvernamental, prin Ministerul Agriculturii în subordinea căruia suntem. Există posibilitatea accesării unor fonduri europene pentru reabilitare şi vreau să profităm la maximum de acest lucru. Știu ce am de făcut. În cale, nu-mi va sta nicio eventuală piedică de ordin strict birocratic, organizatoric sau chiar politic. Vreau să îmi duc acțiunile la bun sfârșit, chiar dacă știu că nu va fi ușor. Voi fi omul care va intra pe fereastră, dacă va fi poftit afară, pe ușă”,

Întrebată care este modelul politic care o inspiră, Oana-Claudia Iurescu a spus: ”Am ca model o femeie puternică: Margaret Thatcher. Admir la ea tenacitatea, înțelepciunea și diplomația cu care și-a dus la îndeplinire mandatele într-o perioadă foarte grea. Din păcate, eu nu văd în România o femeie pe măsura doamnei Thatcher, nici acum, nici în viitorul apropiat. Femeile din România trebuie să mai crească în politică.”

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect