Liderul PMP Maramures, Lucian Morar, a depus juramantul de primar al orasului Ulmeni

Joi 27 iulie, primarul ales al orașului Ulmeni, Lucian Morar, a rostit jurământul în fața a sute de oameni prezenți la eveniment, bucuroși de reîntoarcerea edilului. Alături de primarul PMP au fost prezenți Secretarul General al PMP, Dorel Constantin Onaca, senatorii Severica Covaciu si Iustin Talpos, deputatul Adrian Todoran si numerosi alti lideri ai PMP Maramures.

“Este un moment de fericire, de bucurie și oarecare emoție în viața mea, în viața , sper eu, a comunității Ulmeni. Am onoarea , bucuria și plăcerea să fiu ales din nou, primarul acestui oraș minunat , a patra oară deși în trei mandate consecutive. Vreau să le mulțumesc locuitorilor din Ulmeni pentru că au avut încredere în mine și la alegerile din 11 iunie mi-au acordat votul de încredere. Le mulțumesc deopotrivă și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat și îi asigur pe toți , voi fi primarul tuturor locuitorilor din Ulmeni , a satelor aparținătoare“ a declarat primarul PMP al orasului Ulmeni.

Lucian Morar a câștigat în data de 11 iunie alegerile de primar, o competiție deloc ușoară, dar până la urmă cei care au hotărât au fost locuitorii .