Miscarea Populara sector 6 Bucuresti anuntă că începând cu data de 07.12.2015 absoarbe organizatia Partidului Noua Republică sector 6

MIȘCAREA POPULARĂ

ORGANIZATIA SECTOR 6

 

 

DECLARATIE  DE  PRESA   –  STEFAN ENACHE (PRESEDINTE MP SECTOR 6)

                                                    MIHAI STANA (PRESEDINTE NR SECTOR 6)

                                                  

 

 

Organizatia Miscarea Populara sector 6 Bucuresti anuntă că începând cu data de 07.12.2015 absoarbe organizatia Partidului Noua Republică sector 6. Prin acest demers, Miscarea Populară sector 6, asimilează si integrează Organizatia Noua Republica sector 6, urmând ca membri asimilati sa activeze ca membri ai Miscării Populare.

 

Stefan Enache, presedinte Miscarea Populara sector 6, declara:

 

Le multumesc noilor colegi ca au decis sa acorde incredere Miscarii Populare sector 6 astfel incat sa ni se alature. Sunt convins ca impartasind aceleasi valori, vom putea sa crestem atat organizational cat si ideologic, pentru ca in scurt timp cetatenii sectorului sa ne priveasca ca pe o alternativa reala care sa le poata reprezenta cu onestitate interesele.

 

Mihai Stana, presedinte Noua Republica sector 6, declara:

 

Datorită schimbărilor survenite în cadrul Partidului Noua Republică odată cu adoptarea noului statut, consideram că acest partid nu ne mai reprezintă, motiv pentru care am decis să activăm politic in Miscarea Populară.

 

Având in vedere că acesta este un partid de dreapta ce promoveaza valori similare nouă, cu principii si viziuni pe care le împărtăsim, consider că această fuziune este una firească, ce va ajuta la promovarea valorilor democratice, la promovarea meritocratiei si oamenilor integri, la transformarea si înnoirea clasei politice în folosul comunitatii.

 

Stefan Enache

Presedinte MP Sector 6

 

Mihai Stana

Presedinte NR sector 6