Pentru alegerile din toamna, PMP Bacau si-a propus trei parlamentari

pmp-bacau-valerian-vreme-610x384Deputatul Valerian Vreme și-a prezentat ieri planurile politice, după ce a fost numit președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) Bacău. “Aceasta fuziune PMP-UNPR, considerata fuziunea anului, vine pe esicherul politic ca a III-a forta, de care, sunt sigur, România are nevoie si care e asteptata de electorat”, a declarat Valerian Vreme. Liderul PMP a afirmat ca traseul sau politic a fost legat 90 la suta de Traian Basescu, un lider de care tara are nevoie si azi. Pauza de doi ani a fost motivata de implicarea sa in dosarul Microsoft.

“Asa cred eu, ca orice politician, daca planeaza asupra lui o anumita suspiciune, trebuie sa faca un pas-doi inapoi pâna acea suspiciune este clarificata”, a spus Valerian Vreme. Dupa fuziune, PMP Bacau are 58 de consilieri locali, 39 de la PMP si 19 de la UNPR. “Am avut intâlniri si am gasit entuziasm la UNPR, iar in intâlnirile cu organizatiile PMP am avut acelasi sentiment”, a marturisit Vreme. Entuziasmul ar fi dat de increderea bacauanilor in Traian Basescu.

Echipa de conducere a PMP Bacau, propusa de Valerian Vreme, a fost aprobata de conducerea de la Bucuresti. Comitetul judetean e format din 34 de persoane, in frunte cu Valerian Vreme – presedinte, Vasile Manole – prim-vicepresedinte, Constantin Scripat – vicepresedinte, Ion Mâcâiala – secretar general, Cristi Dumitrescu – secretar general adjunct.

“Eu cred ca ne-am miscat foarte repede, inginereste, as spune”, iar mai departe, fiecare va primi sarcini concrete, “pe principiul omul potrivit la locul potrivit”, sustine Vreme.

Pentru alegerile din toamna, PMP Bacau si-a propus doi parlamentari in Camera Deputatilor si unul in Senat. “Eu sesizez un trend ascendent al PMP si cred ca putem creste numarul dar, acum, aceasta tinta e realista pentru noi”, a afirmat deputatul.

Ca scor, la nivel de judet, PMP vrea sa atraga 15 la suta din voturi. Pentru a finaliza fuziunea, vor avea lor intâlniri cu toate organizatiile PMP si UNPR din judetul Bacau, presedintii fiind alesi din partidul cu rezultat mai bun la locale: “Analiza noastra arata ca ne completam, doar in doua comune, Pirjol si Odobesti, ne suprapunem.” La 15 septembrie, judeteana PMP Bacau trebuie sa fie pregatita pentru alegerile parlamentare, a mai precizat Valerian Vreme.