Petru MOVILĂ

Vicepreședinte - Coordonator Zonal NE

Biografie

Este unul dintre cei mai activi parlamentari la nivel naţional şi de departe cel mai implicat deputat ieşean.

Peste zece ani de activitate ca membru al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), dar şi de faptul că Petru Movilă a fost primul parlamentar român care şi-a inaugurat un cabinet la Chişinău.

În ceea ce priveşte activitatea din Parlamentul României, în acest mandat, cea mai importantă propunere legislativă a fost cea privind construcţia Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, Autostrada Unirii. Legea iniţiată de deputatul ieşean a început deja să producă efecte, mai ales în condiţiile în care acesta a depus şi un amendament pentru alocarea a 22,5 milioane de lei pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru tronsonul Ungheni – Iaşi – Tg.-Neamţ, parte din Autostrada Unirii.

Lista proiectelor care poartă semnătura deputatului Petru Movilă este completată de înfiinţarea SMURD la Iaşi, a Institutului Regional de Oncologie, a comisiei de anchetă privind împiedicarea vânzării Antibiotice SA şi nu numai.

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect