Petru Movilă: Cei din PSD nu sunt interesați să clarifice ce s-a întâmplat pe 10 august

Deputat Petru Movilă, vicepreședinte PMP : “Astazi, am participat la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor , sedinta in care, PSD, ALDE si UDMR , au respins solicitarea opozitiei de infiintare a unei comisii privind anchetarea evenimentelor din 10 august. Era singura solutie onorabila, unde trebuiau invitate toate institutiile implicate dar si participanti la protest, pentru a se creiona un punct de vedere corect privind ceea ce s-a intamplat dar si responsabillitatile legale ale institutiilor.
In conditiile in care fiecare institutie spune altceva referitor la firul evenimentelor si modul in care s-au implicat, consider ca este absolut necesar sa clarificam lucrurile cat mai repede. Pe langa haosul din 10 august, mai apar in aceste zile si declaratii care nu vin decat sa puna gaz pe foc si care nici de departe nu linistesc societatea. Afirmatiile lui Dan Nica, cum ca ar fi amenintat cu moartea, nu-si au rostul in aceste momente iar daca doreste sa-si sustina afirmatiile in continuare si sa fie credibil, sa depuna plangere.
Ne vom mentine sustinerea si punctul de vedere referitor la comisia de ancheta. Clar este ca cei din PSD-ALDE nu sunt interesati sa clarifice situatia. Liviu Dragnea nici macar nu a fost preocupat de subiect destul de mult cat sa apara astazi la sedinta BP. A trimis tot o femeie sa-l scoata din belea.”

Lasă un comentariu