Picu Roman trebuie să demisioneze de urgenţă din funcţia de viceprimar!

cristache

Preşedintele PMP Galaţi, domnul deputat Cătălin Cristache, solicită demisia de urgenţă a domnului Picu Roman din funcţia de viceprimar al municipiului Galaţi, ca urmare a declaraţiilor halucinante şi penibile făcute în urmă cu câteva zile de către domnia sa.

“Aceste declaraţii au afectat grav imaginea muncipiului Galaţi, frizând penibilul şi punând mari semen de întrebare cu privire la moralitatea conducerii municipiului reşedinţă de judeţ. Domnul Picu nu s-a făcut de râs doar pe sine, ci i-a pus într-o lumină proastă pe toţi gălăţenii, iar pentru acest lucru trebuie să plece urgent din funcţia de viceprimar”, a declarat preşedintele PMP Galaţi.

Domnia sa a ţinut să precizeze că Picu Roman nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată membru PMP, aşa cum unii încearcă să acrediteze.

“Vreau să fie foarte clar: domnul Picu a fost numit în funcţie de şi cu sprijinul PSD. El este membru UNPR, partid care există în continuare, până când fuziunea PMP-UNPR va fi finalizată. Deşi acest process este în curs, Picu Roman nu a semnat o adeziune la Partidul Mişcarea Populară şi a continuat să fie omul de bază al pesediştilor din urbea noastră”, a mai spus domnul deputat Cătălin Cristache.

Liderul PMP Galaţi consideră că este nevoie mai mult ca oricând ca Primăria municipiului reşedinţă de judeţ să fie condusă de oameni responsabili, demni şi profesionişti, a căror probitate morală să nu poată fi pusă la îndoială.

 

Deputat Cătălin Cristache

Preşedinte PMP Galaţi