PMP a castigat alegerile in Olteni, Teleorman si Ulmeni, Maramures

Violeta Ionescu , primar Olteni

 

Lucian Morar, primar orasul Ulmeni

Alegerile locale partiale din 11 iunie au adus PMP-ului doi noi primari. In orasul Ulmeni, judetul Maramures, candidatul PMP, Lucian Morar a castigat detasat alegerile in timp ce in judetul Teleorman, Violeta Ionescu, candidatul PMP, l-a invins pe fostul primar de la PSD.

“Le mulţumim oltenarilor pentru că au înţeles că această comună are nevoie de un nou început. Majoritatea cetăţenilor au votat Ionescu Violeta. Asta înseamnă că localitate are o nouă şanşă, de a se reclădi. În acelaşi timp, trebuie să recunoaştem că în bătălie am avut mai mulţi aliaţi. Chiar dacă fuziunea nu s-a încheiat, consilierul UNPR a fost lângă noi. Un alt aliat a fost Partidul Naţional Liberal, care în ultimile zile a întors armele şi am avut un singur adversar, adică PSD. Ionescu Violeta este primar în comuna Olteni”, a declarat Adrian Florescu, liderul PMP Teleorman

De asemenea, in mai multe localitati, candidatii PMP au ocupat locul 2.

Partidul Miscarea Populara a avut candidati in 42 de localitati din cele 49, in timp ce PSD a avut 47 candidati, PNL 48 candodati, ALDE 21 candidati iar USR 7 candidati.

Imagini cu bucuria castigarii primariei Olteni, in fieful PSD


 

Imagini cu PMP in campanie