PMP face un ultim apel la responsabilitate din partea Guvernului

Guvernul este acela care practic sabotează în mod direct economia pentru că, neavând resurse suficiente pentru măsurile pe care le-au dat, absoarbe cea mai mare parte a banilor de la bănci pe care au tupeul să le mai și critice.

Decizia noastră este să facem un ultim apel la responsabilitate din partea Guvernului. Nu avem ce discuta pe problemele de guvernare cu Dragnea, care în mod ilegal conduce Guvernul și abuzul pe care îl face impunând propria sa viziune de analfabet economic acțiunii guvernamentale este un abuz care abia acum înseamnă abuz în serviciu pentru că afectează dreptul unei țări de a fi prosperă și de a se îndrepta către zona euro.
Domnul Dragnea se îndreaptă către o situație în care va trebui să răspundă în fața legii pentru că exercită nelegitim guvernarea țării. Nu Dragnea este cel care este chemat să exercite guvernarea, ci un Guvern votat de Parlament

Am făcut o comparație cu promisiunile din programul de guvernare condus de un analfabet economic care este Dragnea și care continuă să considere Guvernul că un guvern al PSD și nu al României, și obligă din punct de vedere politic la acțiuni iresponsabile. Am văzut că în ultima vreme apăr mulți care spun că au spus de mult.
Privim și la contrastul dintre promisiuni, program, minciună electorală uriașă a acestui analfabet economic care e Dragnea și realitățile momentului.

Cateva exemple:
În programul de guvernare veți găsi impozit zero pe veniturile medicilor. Nu s-a întâmplat și nu se va întâmplă.

În programul de guvernare veți găsi zero impozit pe dividende. Nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla. Mai mult, au trecut la a culege cu anticipație dividendele din companiile care sunt pe profit.

Ce avem în schimbul promisiunilor?
Avem reintrodusă acciza la combustibil. Bieții Tăriceanu, Dragnea și alți demnitari nu au văzut creșterile la pompă.

A crescut prețul la combustibil deja, crește prețul la gaze, la energie electrică, datorită politicii fiscal bugetare crește și dobânda la creditele în lei.

Taxa de poluare care e pe drum

Split TVA care va da o lovitură IMM

Transferul integral al contribuțiilor pe salariu reprezintă o altă ticăloșie

BNR nu poate face mai mult decât a făcut.
Dacă veți privi rezervele BNR, veți înțelege că au aruncat în piață circa 1,5 mld de euro în efortul de a menține rată de schimb leu/euro în jurul a 4,6 lei. Dar cât mai poate arunca în piață BNR? Eu cred că și-a cam atins limitele, iar ROBOR nu crește din cauza BNR, ci a prostiei și proastei gestionări.

S-a întrecut orice măsură a incompetenței și inconștienței, iar 2018 va fi un an al prăbușirii.
Premierul trebuie să îi spună lui Dragnea „Stop joc. Ducem România într-o situație dificila”. Ori o face, ori își da demisia, pentru că responsabilitatea nu e a lui Dragnea