PMP va contesta la CCR constituirea Comisiilor pentru controlul SRI și SIE

img_4476Deputat Eugen Tomac, presedinte executiv PMP

„În campania electorală, în timp ce unele partide promiteau creșteri, dublări sau triplări „miraculoase” de pensii și salarii, Partidul Mișcarea Populară a fost SINGURUL partid care a promis că va lupta pentru a pune SISTEMUL să lucreze din nou în interesul cetățenilor.

Este mai evident decât oricând că România are nevoie ca SISTEMUL, această coloană vertebrală a oricărui stat democratic, să redevină loial țării și cetățenilor săi.

Drept urmare, coaliția PSD+ALDE, formată din politicieni aflați la cheremul SISTEMULUI, a decis ca Partidul Mișcarea Populară să nu primească nici un loc în Comisiile permanente comune pentru controlul SRI și SIE.

Dragnea și Tăriceanu, lideri politici cu dosare penale sau condamnați penal deja, au bătut palma cu SISTEMUL pentru a le asigura generalilor „doctori” o viaţă liniştită şi pentru a priva aceste servicii de informații de un control real, aşa cum este normal în orice ţară democratică.

Ce vor primi Dragnea și Tăriceanu la schimb pentru acest mică favoare făcută SISTEMULUI? Rămâne să vedem. Poate o decizie favorabilă în privința legii 90/2001 pentru domnul Dragnea?

Partidul Mișcarea Populară denunță acest abuz al majorității PSD+ALDE și va contesta la Curtea Constituțională proiectul hotărârii plenului comun al Camerei Deputaților și Senatului privind constituirea celor două comisii. Sper că parlamentarii PNL și USR se vor alătura parlamentarilor PMP împotriva acestui abuz.”