Presedintele Clubului Studentesc Liberal Sector 6, impreuna cu o mare parte a echipei s-au inscris in Organizatia Miscarea Populara Sector 6.

ORGANIZAŢIA SECTOR 6 BUCUREŞTI

Telefon: 031.425.71.16 Email: [email protected]

Adresă: Bucureşti, Bld.Ghencea, nr. 43B, Sector 6

Comunicat de presa

Astazi, 29.01.2016, Presedintele Clubului Studentesc Liberal Sector 6, impreuna cu o mare parte a echipei s-au inscris in Organizatia Miscarea Populara Sector 6.

Domnul Stefan Enache, presedinte MP sector 6 declara: Ii multumesc domnului Catalin Renghea si tinerilor studenti care astazi s-au inscris in Miscarea Populara si ii asigur ca vor avea tot sprijinul organizatei pentru ca proiectele pe care doresc sa le promoveze sa devina realitate.

Este imbucurator pentru noi ca tot mai multi tineri se alatura echipei si proiectului Miscarea Populara, creand in acest fel premizele necesare pentru o schimbare a clasei politice si a principiilor nesanatoase pe care societatea le reclama.

Domnul Catalin Renghea, presedintele Clubului Studentesc Liberal Sector 6, declara: Suntem bucurosi sa ne alaturam astazi proiectului Miscarii Populare si avem convingerea ca aici este locul ideal unde putem sa ne promovam proiectele si oamenii valorosi. Am gasit aici o echipa tanara, unde ne putem integra perfect si unde putem sa ne aducem contributia pentru a da un plus de valoare organizatiei si in acest fel mediului politic si societatii.

 

Stefan Enache Catalin Renghea Presedinte MP Sector 6 Presedintele Clubului Studentesc Liberal Sector 6