Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a fost prezent într-o conferință de presă la Târgu Mureș

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a fost prezent într-o conferință de presă la Târgu Mureș, alături de președintele PMP Mureș Ion Claudiu Puiac și prim-vicepreședintele Matei Nicolae.

„PMP îşi propune să obţină 15% la alegerile parlamentare în această toamnă şi este un obiectiv realist pentru că discutăm despre obiective politice pe care şi le asumă fiecare partid. Noi suntem un partid nou, care şi-a lărgit rândurile după fuziunea cu UNPR în această vară dar avem un avantaj extraordinar: că liderul partidului nostru este, la ora actuală, cel mai pregătit om politic pentru a deţine cea mai importantă funcţie în Executiv, cea de premier”, a arătat Eugen Tomac.

Liderul PMP respinge orice asociere sau comparaţie care s-ar putea face între PMP şi PRU, fiindcă PMP este un partid nou înfiinţat în 2013, a trecut testul la alegerile europarlamentare şi a obţinut două mandate la Bruxelles, are un electorat al său, are obiective politice foarte clare, este membru al PPE.
,,Eu vă dau în scris aici, de faţă cu dumneavoastră, că, dacă Victor Ponta se duce în PRU, acest partid nu ia mai mult de 2% la alegerile din 11 decembrie. M-aş bucura foarte mult ca Victor Ponta să aibă bărbăţia necesară să se înscrie în acest partid, să fie cap de listă şi să ia cei 2% pe care îi poate obţine fără PSD. Asta este convingerea mea. Noi suntem un partid nou, pe picioarele noastre, care a candidat la alegerile locale, a participat la alegerile europarlamentare, am trecut testul electoral cu bine la alegerile europarlamentare şi sunt convins că vom obţine un rezultat foarte bun. De 10 ori mai bun decât partidul domnului Ponta. V-am spus că mai mult de 2% nu ia, cu Victor Ponta cap de listă’,