Președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca și-a anunțat candidatura

14212137_1052368301514470_1833722171137325387_nPMP Bistrița-Năsăud și-a inaugurat noul sediu de pe pietonalul Liviu Rebreanu, în prezența președintelui executiv al partidului, Eugen Tomac.
În conferința de presă organizată, președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, și-a anunțat intenția de a candida pentru o funcție de deputat la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
”Până în 15 septembrie trebuie să pregătim lista de candidați, astfel că am avut o ședință în care i-am anunțat pe toți președinții de organizații, membri în Biroul Executiv Județean, pe toți cei care vor să candideze la parlamentare să-și depună intenția de a candida. Eu intenționez să candidez pentru Camera Deputaților, vom vedea susținerea din partid, să vedem ce zic colegii. Noi suntem o echipă, nu e ”one man band”, nu face unul singur ce vrea. La Bistrița fuziunea cu UNPR a mers foarte bine, toți au înțeles că așa este cel mai bine, că unde-s doi puterea crește. Avem o șansă reală să scoatem parlamentari în toamnă. Cei care își asumă candidatura trebuie să fie oameni care să aducă plusvaloare organizației noastre”, a declarat Simionca.

În privinţa fuziunii PMP-UNPR, Eugen Tomac a precizat că nu există nicio neînţelegere în nicio organizaţie, deoarece au fost stabilite criterii foarte clare în ce priveşte fuziunea şi desemnarea preşedinţilor pentru fiecare judeţ.

“Din păcate sau din fericire nu avem timp la dispoziţie pentru a lăsa liber organizaţiilor pentru a-şi prezenta eventualele neînţelegeri. Am trasat termene foarte clare pentru că suntem presaţi de calendarul pe care îl avem de parcurs în următoarea perioadă, pentru a ne pregăti pentru alegerile parlamentare şi de a intra în competiţie cu toate structurile bine închegate. Cine nu a dorit să continue activitatea după fuziune a avut opţiunea retragerii. Dar în clipa de faţă, în 99% din organizaţiile din ţară nu există nici un fel de dificultăţi’, a subliniat preşedintele executiv al PMP.

Eugen Tomac a mai spus că PMP va încuraja candidaturile locale, că nu va impune de la centru niciun candidat, că nu există nicio negociere şi niciun fel de aranjament care să modifice această abordare.

„PSD si PNL au devenit partide goale din punctul de vedere al calității oamenilor pe care ii promovează. Acesta este motivul pentru care fiecare slogan al candidaților nostri va fi însoțit si de idei, nu doar de o poza”, a transmis președintele executiv al PMP Eugen Tomac.