Președintele Traian Băsescu deschide lista de la Senat la București

Partidul Mişcarea Populară a depus, joi, 27 octombrie, la Biroul Electoral Municipal Bucureşti listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Președintele Traian Băsescu deschide lista PMP la Senat.

Lista primilor sase candidati PMP pentru Camera Deputaţilor: Valeriu-Andrei Steriu, Eugen Tomac, Vasile Ştefănescu, Ştefan Viorel Florescu, Costin Sebastian Moise, Răzvan Rotaru.

Lista primilor sase candidati PMP pentru Senat: Traian Băsescu, Radu-Mihai Cristescu, Gheorghiţă-Liviu Goncea, Ştefan-Ion Vlaston, Ioan Gherghina, Constantin Strugaru, Ion-Cristinel Marian.
Viitorul senator Traian Băsescu “va duce în Senat toată experienţa pe care a acumulat-o în cele cinci guverne în care a fost membru, ca primar general al Capitalei, ca preşedinte al României timp de 10 ani. Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că până la urmă toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv, atunci când am fost comandat de navă”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la BEM, la depunerea listelor electorale pentru alegerile parlamentare.

Liderul PMP a afirmat că nu îi este ruşine să candideze în Bucureşti, afirmând că în urma sa a rămas ceva. ”În Bucureşti eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti”, a răspuns Traian Băsescu, întrebat ce scor îşi propune în Capitală.

Lasă un comentariu