Protocol de colaborare între organizațiile de femei ale PMP și PUN

O delegație a PMP, condusă de doamna deputat Cătălina Bozianu a participat, duminică 4 martie, la constituirea organizaţiei de femei a Partidului Unităţii Naţionale din R. Moldova.

”Am convingerea că, împreună, cele două partide-surori – Partidul Mișcarea Populară și Partidul Unității Naționale – vom realiza marele proiect național al Unirii și, mai mult decât atât, marele proiect al unei țări noi, în care copiii noștri să poată trăi liberi, în bunăstare și cu demnitate. La sfârșitul săptămânii trecute, am reprezentat Partidul Mișcarea Populară la conferința de constituire a organizației de femei a Partidului Unității Naționale din Republica Moldova. Împreună cu doamna președinte Ana Guțu am semnat un protocol de colaborare între cele două organizații unioniste-surori (organizațiile de femei ale PMP și PUN).
Le-am vorbit despre provocările luptei noastre comune pentru Unire, despre greșelile pe care trebuie să le evităm, de exemplu, politicianismul și despre lucrurile pe care trebuie să le facem pentru a construi o țară nouă, prosperă și demnă, măsuri concrete pentru ca românii să-și poată face un rost, să poată trăi mai bine, acasă, alături de copiii lor”, a declarat vicepreședintele PMP Cătălina Bozianu.

Cătălina Bozianu, deputat în Parlamentul României, a subliniat în discursul său necesitatea salvgardării familiei românești de pe ambele maluri ale Prutului, iar unica soluție în acest sens este Unirea Republicii Moldova cu România.
Femeile unioniste au fost salutate de domnul Anatol Șalaru, Președintele executiv PUN, care a menționat importanța și rolul femeilor în promovarea și realizarea scopului politic suprem al celor două partide românești – PUN și PMP.

Partidul Unității Naționale și Partidul Mișcarea Populară sunt două partide românești, care pledează deschis și cu mult curaj pentru reîntregirea României.

Din delegația PMP au mai făcut parte Roxana Iliescu, vicepreședinte PMP; Mihaela Brate, secretar executiv PMP precum și alte reprezentante ale organizației de femei a PMP.

Lasă un comentariu