Răspuns pentru domnul Raetchi

Am aflat ieri din presa ca domnul Raetchi, candidatul liberalilor la Primaria Sectorului 5, imi cere sprijinul in confruntarea electorala cu Marian Vanghelie. Ma roaga domnul Raetchi sa indemn simpatizatii si membrii PMP sa-l voteze pe el. Ii raspund scurt, la liniuta:
-domnule Raetchi, bucurestenii ii voteaza pe acei candidati pe care ii considera a fi cei mai convingatori in aceasta competitie electorala, nu dupa cum le spune cineva.
-cred cu tarie ca proiectul fortelor de dreapta unite va trebui sa devina realitate cit mai curind posibil, dar cind l-am vazut pe colegul dvs. de partid, numitul Sava Razvan, candidat la Sectorul 4, cum se plimba de minuta cu Piedone prin piete, m-a lovit un cumplit sentiment de sila.
Va indemn sa reflectati impreuna cu liderii PNL la raul imens pe care il produce ipocrizia unor personaje in spatiul public. In politica se pot face compromisuri, dar ele nu trebuie sa fie compromitatoare. “Sava garantat Piedone” e unul dintre acele compromisuri care, ma intelegeti, nu se face.
In plus, consider o eroare teribila ca un Primar General, fie el si interimar, cum este cazul lui Sava, sa abandoneze responsabilitatea administrarii Capitalei Romaniei pentru a face campanie electorala. Cereti-i demisia urgent, Bucurestiul are nevoie de un Primar General care sa lucreze pentru bucuresteni, nu sa se plimbe de minuta cu Piedone.
Pe locuitorii Sectorului 5 ii indemn sa voteze Turcescu, pentru Primar General si lista de consilieri ai PMP pentru Consiliul General! Si va fi bine!

Lasă un comentariu