Evenimente

În Sectorul 4, zona Apărătorii Patriei

Dis-de-dimineata in Sectorul 4, zona Aparatorii Patriei, apoi spre prinz in Sectorul 3, la piata Râmnicu Sarat, unde mi-am facut si cumparaturile: caise, cirese si rosii

Citeste mai departe

In Parcul Carol, cu echipa PMP

In miscare, azi, in Parcul Carol, cu echipa PMP de la Sectorul 4. Desteptarea, Bucuresti!

Citeste mai departe

Dezbaterea „Forumul candidaților la PMB

Am participat azi, vreme de citeva ore, la dezbaterea "Forumul candidatilor la PMB", organizata la Teatrul Elisabeta de Reteaua Civica Bucuresti. Sala plina, organizare ireprosabila, intrebari si raspunsuri despre administrarea Bucurestiului.

Citeste mai departe

Întîlnire cu reprezentanții Uniunii Patronatelor din România

Dezbatere civilizata, teme de rezolvat urgent. Din 12 candidati la Primaria Generala, n-am fost decit patru! Alde Firea, Nicusor, Barbu si ceilalti, n-au servit.

Citeste mai departe

În Sectorul 4, zona Eroii Revoluției

Azi dupa-amiaza, in miscare, in Sectorul 4, zona Eroii Revolutiei.

Citeste mai departe

În Sectorul 3, zona Dristor

In miscare, de dimineata, in Sectorul 3, zona Dristor. Am sentimentul ca se poate

Citeste mai departe

La șantierul de la Piața Sudului

Vestea buna e ca saptamina viitoare lucrarile se vor muta in centrul intersectiei, eliberind buna parte din arterele de circulatie blocate acum. Vestea rea e ca finalizarea lucrarilor pina pe 30 iunie nu va fi posibila decit printr-o minune...

Citeste mai departe

În compania bucureștenilor întîlniți în zona Iancului, Sectorul 2

Citeva ore bune petrecute azi in compania bucurestenilor intilniti in zona Iancului, Sectorul 2 al Capitalei. Desteptarea, Bucuresti!

Citeste mai departe

La Stația de Epurare a Apelor Uzate de la Glina

O experienta absolut necesara daca vrei sa intelegi cum este mentinut in viata un oras. E un proiect pe care l-a facut posibil Traian Basescu atunci cind era Primar al Capitalei

Citeste mai departe

În mișcare, la Piața Unirii

Dis-de-dimineață, în mișcare, la Piața Unirii. Dăm deșteptarea în București! Hai, că se poate!

Citeste mai departe

Prin parcul Herastrău

Duminică dupa-amiază, o întîlnire cu sute de bucureșteni în parcul Herastrău, vreme de patru ore. Le mulțumesc tuturor pentru încurajări!

Citeste mai departe

Discutii cu bucurestenii din Sectorul 6

Intilniri si discutii cu bucurestenii din Sectorul 6, intr-o zi de mare sarbatoare! Patru ore au trecut rapid pentru ca am primit multe zimbete si multe cuvinte de incurajare!

Citeste mai departe

Vizita pe santier metrou Straulesti

Viitorul Bucurestiului nu poate fi conceput fara construirea unor noi magistrale de metrou. Singura varianta de a scapa de traficul infernal din Capitala inseamna o noua harta a transportului in comun metrou-RATB.

Citeste mai departe

Piata Crângasi, Sectorul 6

Piata Crângasi, Sectorul 6. Ne bucuram sa intilnim oameni minunati! Sintem in miscare!

Citeste mai departe

Cu sute de bucureșteni în zona Parcului Izvor

Mereu în mișcare! În această după-amiază, vreme de trei ore, ne-am întîlnit cu sute de bucureșteni în zona Parcului Izvor, Sectorul 5 al Capitalei.

Citeste mai departe

Cu bucureștenii din cartierul Militari, stația de metrou Lujerului

Întîlnire cu bucureștenii din cartierul Militari, stația de metrou Lujerului. Punem Bucureștiul în mișcare dacă mergeți la vot pe 5 iunie!

Citeste mai departe

Lansarea lui Eugen Tomac pentru funcția de primar al Sectorului 1

Impreuna cu presedintele Traian Basescu am participat la evenimentul organizat de PMP Sector 1 pentru lansarea candidatilor la Consiliul Local si a lui Eugen Tomac pentru functia de primar al Sectorului 1.

Citeste mai departe

La stația de metrou „Aurel Vlaicu”.

Azi-dimineață, la 7.00, eram deja în mișcare la stația de metrou "Aurel Vlaicu". Deșteptarea, București!

Citeste mai departe

Ora 7.00, Pasajul de la Universitate

Pasajul de la Universitate. In miscare. Nu uitati, pe buletinul de vot pentru Primar General ma gasiti la pozitia 7!

Citeste mai departe

Parcul Sebastian, Calea 13 Septembrie, Piața Rahova, Mărgeanului…

Am vorbit cu sute de bucuresteni, ne-am privit in ochi si am ajuns, adeseori, la aceeasi concluzie: asa nu se mai poate, e nevoie de o schimbare, s-a ajuns la o stare de urgenta in administratia locala.

Citeste mai departe

În zona „Favorit-Drumul Taberei”din Sectorul 6

În zona Favorit-Drumul Taberei Piata Moghioros, Sectorul 6. Suntem în mișcare în fiecare zi, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 6 este Stefan Enache.

Citeste mai departe

În Piața Delfinului

Bucuresti e un oras bogat si frumos, dar a fost jefuit si sluţit de administratori corupţi şi incompetenti. Tineri care au terminat o facultate, tineri cu masterate, nu-si gasesc un loc de munca si pentru a supravietui se angajeaza te miri unde, ingroasa numarul somerilor sau pleaca din tara.

Citeste mai departe

Piata Trapezului, Sectorul 3 al Capitalei

M-am intilnit pret de citeva ore cu locuitorii din zona in care am si locuit vreme de citiva ani. Discutiile au fost cu adevarat o surpriza foarte placuta: e nevoie de o schimbare, e nevoie de oameni cu energie, e nevoie de lege si ordine!

Citeste mai departe

Prezentarea candidaților PMP București

La sediul central al PMP a avut loc, miercuri, 11 mai, prezentarea candidaților pentru alegerile locale din Municipiul București, în prezența președintelui Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu.

Citeste mai departe

Întâlnire cu cetățenii în zona Big Berceni- Piața Sudului

O carte de vizită, o strîngere de mîna, discuții numeroase, probleme notate. Bucureștenii vor o schimbare, vor lege și ordine. Așa facem!

Citeste mai departe

De vorbă cu bucureștenii în zona Pieței Obor

Sâmbătă dimineața am stat de vorbă cu bucureștenii întâlniți în zona Pietei Obor. Tineri sau mai putin tineri, toti vor o schimbare. Toti au nevoie de speranta. Vor fapte.

Citeste mai departe

Cartierul 16 Februarie din Sectorul 1 al Bucureștiului

Ore întregi am străbătut azi Cartierul 16 Februarie din Sectorul 1 al Bucureștiului. Sute de familii trăiesc în anul de grație 2016 că în secolul al XIX-lea: fără apă, fără canalizare, fără gaze, fără asfalt pe străzi.

Citeste mai departe

La invitația Ordinului Arhitecților din România, filiala București

La invitația Ordinului Arhitecților din România filiala București am prezentat astăzi vreme de aproape trei ore programul electoral "Viziunea București 2030"

Citeste mai departe

Întâlnire cu locuitorii din zona Piața Sudului

Am fost împreună cu Ștefănel Dan Marin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 4, la o întîlnire cu locuitorii blocurilor de pe strada Anton Bacalbașa din zona Piața Sudului

Citeste mai departe